YUNUS KAYAR FUTBOL TURNUVASI İZMİR'DE BAŞLADI

CİPDER Haber - 10.04.2018 Salı 08:49  - Bu haber 817 kere okundu.
CİPDER tarafından organize edilen turnuva İzmir'de başladı.
Ceza İnfaz Kurumları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Sportif etkinlikleri çerçevesinde İzmir’deki hain terör saldırısında yaralanan İzmir 1 No”lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu personeli Gazi Yunus Kayar adına İzmir İli Ceza İnfaz Kurumları ve Denetimli Serbestlik Müdürlükleri personellerine yönelik kurumlar arası Cipder Gazi Yunus Kayar 2018 Bahar Futbol Turnuvası,  Gazi Yunus Kayar’ın yaptığı başlama vuruşuyla başladı.

Toplamda 15 takımın katıldığı Turnuvada birinci olacak takım, İstanbul’da eş zamanlı başlayan CİPDER SİLİVRİ 2018 BAHAR FUTBOL TURNUVASI birincisi ile Ankara’da mücadele edecek.

2. Hafta karşılaşmalarında, Menemen R Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Ödemiş T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumları arasındaki maç sırasında  Menemen R Tipi kapalı Açık Ceza İnfaz Kurmu oyuncularından Serhat Tan’ın, attığı gol sevincini formasını çıkararak içindeki Gazi Yunus KAYAR’a özel yaptırdığı baskılı tişörtü göstererek yaşaması ve bu golü Gazi Yunus Kayar’a armağan ettiğini açıklaması duygulu anlar yaşanmasını sağladı.

Soner Bahadır'ın annesi 22 Mayıs 2018 tarihide yaşamını yitirdi.
16 dk. önce
Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarına yapılan saldırı Devlete, Millete yapılmış sayılır.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay Başar’ın annesi vefat etti
İnfaz ve Koruma Memuru Hakan Hozman'ın babası vefat etti.