Üyelik formunu sitemizden indirebilirsiniz

CİPDER Duyurular - 17.09.2013 Salı 14:28  - Bu haber 906 kere okundu.
Üyelik muracatları için gerekli başvuru formunu üst menüde bulunan "ÜYELİK FORMU" bölümünden indirebilirsiniz.
Derneğimize üye olmak için üst menüde yer alan üyelik formunu doldurup, iki adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve banka dekontuyla birlikte Menekşe-1 Sk. Nergiz Apt. A Blok Numara 10/6 adresine göndermeniz veya elden teslim etmeniz gerekmektedir. Üyelik formundaki bilgiler kesinlikle gizli tutulacak olup, hizmetlerimizden yararlanmanız için sizlerle iletişime geçmek amacıyla kullanılacaktır. Bu nedenle tüm bilgilerin doğru olmasına ve değişen durumunuzla ilgili bilgilerin zamanında Derneğimize bildirilmesine dikkat etmenizi rica ederiz.

Üyelik formunu isterseniz bilgisayara indirmeden direkt olarak da yazdırabilirsiniz.
Bunun için üst menüde bulunan ÜYELİK FORMU başlığına tıklayıp açılan form üzerinde sağa tıklayıp resmi yazdır demeniz yeterli.

Aidatlar aylık 3 TL'den yıllık 36 TL olarak hesaplanmakta ve tek seferde yılık olarak alınmaktadır. Ancak üyelik başvurunuz esnasında hangi ayda iseniz içinde bulunduğunuz ay dahil kalan aylar kadar aidat ödemeniz yeterlidir. Örneğin 10'uncu ayda üye olmuşsanız 3 aylık aidat ve 3 TL giriş ücreti olmak üzere toplam 9+3=12  TL ödeme yapmanız gerekmektedir.

17 Eylül 2013 Salı