ÖZLÜK HAKLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ KONUSUNDA GİRİŞİMLER

CİPDER Duyurular - 14.07.2018 Cumartesi 16:28  - Bu haber 1414 kere okundu.
CİPDER tarafından yapılan başvurulara yanıtlar gelmeye devam ediyor.

Ceza infaz personelinin kronikleşmiş sorunlarının çözümü için yıllardır mücadele eden CİPDER, bu sorunları birçok platformda dile getirerek sürekli olarak gündemde kalmasını sağlıyor.

Bu kapsamda 24 Haziran seçimlerinden önce Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığına özlük haklarında gerekkli düzenlemelerin yapılmasına ilişkin talepler yazılı olarak iletilmişti. Bu taleplere ilgili kurum ve kuruluşlardan yanıtlar gelmeye devam ediyor.
Devlet Personel Başkanlığından gelen yanıtta, devlet memurlarının özlük haklarıyla ilgili çalışmaların ilgili mevzuat hükümleri uyarınca ve toplu sözleşmeler çerçevesinde yürütüldüğü, CİPDER tarafından yapılan başvurunun ilgili mevzuatlarla ilgili değişiklik çalışmalarında ve toplu sözleşme süreçlerinde değerlendirilmek üzere ele alınacağı belirtilmiştir.

Bundan sonraki süreçte de sorunlar CİPDER tarafından gündemde tutulacak ve ilgili platformlarda gerekli çalışmalar yapılacaktır.

CİPDER Yönetim Kurulu

Nihat Doğan hakkında TCK 125. Maddesi gereğince 1 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
Her marka araca bakım hizmeti veren Speedy firmasıyla CİPDER Üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.
1 ay 14 gün önce
Salih EFE’nin babası Mustafa EFE yakalndığı amansız hastalık sonucu vefat etti.
1 ay 18 gün önce
Soner Bahadır'ın annesi 22 Mayıs 2018 tarihide yaşamını yitirdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba