MUTEMETLER ANKARA PERSONEL EĞİTİM MERKEZİNDE BULUŞTU

Çalışma Hayatı - 02.02.2018 Cuma 15:34  - Bu haber 802 kere okundu.
Ankara Personel eğitim Merkezinde mutemetlere yönelik devam etmekte olan eğitim programı 2 Şubat 2018 itibarıyla sona erdi.
Ceza infaz kurumlarında mutemetlik görevi yürütmekte olan personel 22 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında Ankara İncek’te bulunan Personel Eğitim Merkezinde eğitime katıldı.

İki hafta süren eğitime katılan 22 kurum mutemedi, eğitim çok faydalı geçtiğini belirterek, kurum mutemetlerinin çok önemli ve mali risk taşıyan bir görev yaptıklarını buna karşın hizmet içi eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yeterli sayıda eğitime katılamadıklarını da dile getirdi.

Kurumlarda çok çeşitli unvan ve kadroda personel bulunmasının getirdiği güçlüklerin yanı sıra özellikle son dönemde fiili hizmet zammının uygulanmasına ilişkin gerek teknik gerekse yasal altyapı bakımından güçlükler yaşayan mutemetlere yönelik 2018 yılı içinde 5 eğitim merkezimizde de eğitimlerin devam etmesi bekleniyor.

Nihat Doğan hakkında TCK 125. Maddesi gereğince 1 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
Her marka araca bakım hizmeti veren Speedy firmasıyla CİPDER Üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.
1 ay 14 gün önce
Salih EFE’nin babası Mustafa EFE yakalndığı amansız hastalık sonucu vefat etti.
1 ay 18 gün önce
Soner Bahadır'ın annesi 22 Mayıs 2018 tarihide yaşamını yitirdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba