MUTEMETLER ANKARA PERSONEL EĞİTİM MERKEZİNDE BULUŞTU

Çalışma Hayatı - 02.02.2018 Cuma 15:34  - Bu haber 718 kere okundu.
Ankara Personel eğitim Merkezinde mutemetlere yönelik devam etmekte olan eğitim programı 2 Şubat 2018 itibarıyla sona erdi.
Ceza infaz kurumlarında mutemetlik görevi yürütmekte olan personel 22 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında Ankara İncek’te bulunan Personel Eğitim Merkezinde eğitime katıldı.

İki hafta süren eğitime katılan 22 kurum mutemedi, eğitim çok faydalı geçtiğini belirterek, kurum mutemetlerinin çok önemli ve mali risk taşıyan bir görev yaptıklarını buna karşın hizmet içi eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yeterli sayıda eğitime katılamadıklarını da dile getirdi.

Kurumlarda çok çeşitli unvan ve kadroda personel bulunmasının getirdiği güçlüklerin yanı sıra özellikle son dönemde fiili hizmet zammının uygulanmasına ilişkin gerek teknik gerekse yasal altyapı bakımından güçlükler yaşayan mutemetlere yönelik 2018 yılı içinde 5 eğitim merkezimizde de eğitimlerin devam etmesi bekleniyor.

Cipder Denetim Kurulu Başkanı NECMİ ACUN'un babası bugün vefat etti.
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Murat Yaşa vefat etti
Maltepe CİPDER Temsilcisi Yasin Yavuz babasını kaybetti