KURUM İKİNCİ MÜDÜRÜ RECEP GÜMÜŞ VEFAT ETTİ

CİPDER Duyurular - 15.05.2018 Salı 11:02  - Bu haber 585 kere okundu.
Recep Gümüş geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Diyarbakır Açık Ceza infaz Kurumu 2. Müdürü Recep Gümüş geçirdiği kalp krizi sonucu 13 Mayıs 2018 tarihinde yaşamını yitirdi. 1966 doğumlu Gümüş Çankırı ili Ilgaz İlçesinde toprağa verildi. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
 Toplam (2) adet yorum var.

Sema GÜMÜŞ AYYILDIZ 1 ay 26 gün önce
Rahmetli Recep Gümüş’ün ailesiyiz Diyarbakır açık cezaevinin her kademesindeki cenazede emeği geçen tüm personelden Allah razı olsun gönülden sahiplenmişsiniz, birinci dereceden bir yakınınını gibi ilgilenmişsiniz,ihtimam özen göstermişsiniz. Tekrar Allah hepinizden razı olsun inşallah sizler de Rabbimin huzurunda ödüllendirilirsiniz Emeginiz çok büyük, hakkınızı helal edin Çankırı’dan Silivri’den Diyarbakır’dan cenazeye katılan herkesten Allah razı olsun. Allahın rahmeti üzerinize olsun
Selma Gūmūş 1 ay 28 gün önce
Babamız,abimiz,kardeşimiz, herdaim hepimize yetişen ailemizin direği Recep Gümüşü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ankaradan ve Diyarbakır'dan,Çankırı ve Silivri'den gelerek ailemize destek olan açımızı paylaşan daire başkanı, kürüm savcıları, müdürleri ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Acımızı asfalttınız sağolun varolun. Allah sizlere sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ömürler versin. Allah razı olsun. Saygılar selamlar. GÜMÜŞ AİLESİ

CİPDER tarafından yapılan başvurulara yanıtlar gelmeye devam ediyor.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Koray Ersoy’un babası hakka yürüdü.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Savaşçı’nın annesi hakka yürüdü.
CİPDER tüm üyelerini Filistin'e yardım etmeye çağırıyor.
1 ay 4 gün önce