KURUM İKİNCİ MÜDÜRÜ RECEP GÜMÜŞ VEFAT ETTİ

CİPDER Duyurular - 15.05.2018 Salı 11:02  - Bu haber 997 kere okundu.
Recep Gümüş geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Diyarbakır Açık Ceza infaz Kurumu 2. Müdürü Recep Gümüş geçirdiği kalp krizi sonucu 13 Mayıs 2018 tarihinde yaşamını yitirdi. 1966 doğumlu Gümüş Çankırı ili Ilgaz İlçesinde toprağa verildi. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
 Toplam (2) adet yorum var.

Sema GÜMÜŞ AYYILDIZ 20 Mayıs 2018 Pazar
Rahmetli Recep Gümüş’ün ailesiyiz Diyarbakır açık cezaevinin her kademesindeki cenazede emeği geçen tüm personelden Allah razı olsun gönülden sahiplenmişsiniz, birinci dereceden bir yakınınını gibi ilgilenmişsiniz,ihtimam özen göstermişsiniz. Tekrar Allah hepinizden razı olsun inşallah sizler de Rabbimin huzurunda ödüllendirilirsiniz Emeginiz çok büyük, hakkınızı helal edin Çankırı’dan Silivri’den Diyarbakır’dan cenazeye katılan herkesten Allah razı olsun. Allahın rahmeti üzerinize olsun
Selma Gūmūş 18 Mayıs 2018 Cuma
Babamız,abimiz,kardeşimiz, herdaim hepimize yetişen ailemizin direği Recep Gümüşü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ankaradan ve Diyarbakır'dan,Çankırı ve Silivri'den gelerek ailemize destek olan açımızı paylaşan daire başkanı, kürüm savcıları, müdürleri ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Acımızı asfalttınız sağolun varolun. Allah sizlere sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ömürler versin. Allah razı olsun. Saygılar selamlar. GÜMÜŞ AİLESİ

CİPDER tarafından hazırlanan öğretmenlik mevzuat kitabı gönderilmeye başladı.
09 Mart 2017 Perşembe
Yılmaz Soydaş'ın annesi Kocaeli'nde defnedildi.
Yönetim Kurulu Silivri'de Basın Açıklaması yaptı.
Nihat Doğan hakkında TCK 125. Maddesi gereğince 1 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
1 ay 13 gün önce