KULOĞLU'NUN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

CİPDER Haber - 08.04.2018 Pazar 17:01  - Bu haber 1247 kere okundu.
Turan Kuloğlu'nun annesi Fatma Kuloğlu vefat etti.

Ceza İnfaz Personeline sıcak, samimi yaklaşımı ile bilinen Turan Kuloğlu'nun annesinin vefatı Adalet Bakanlığı camiasında da derin üzüntü meydana getirdi.

72 yaşındaki Fatma Kuloğlu 07.04.2017 tarihinde hayatını kaybetti.

Fatma Kuloğlu bugün (08.04.2018) Trabzon ili Araklı ilçesi Çamlıktepe Köyü Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenaze törenine Adalet Bakanlığı ve Yargı camiasından tanınmış birçok isimler katıldı. Cenaze töreni için Araklı'ya gelenler arasında Trabzon valisi Yücel Yavuz,Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Adalet Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı, Yargıda Birlik Derneği Başkanı Musa Heybet,Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Birol Kırmaz, Adalet Bakanlığı Strateji Daire Başkanları Kubilay İnan,Bülent Kayaş,Yargıtay Üyesi Halit Selçuk Özben,CTE Tetkik Hakimi Yusuf Soner Çiftçioğlu, Adalet Bakanlığı EDB Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli ile birlikte Başkan Yardımcısı Mustafa Özden ve çevre il ve ilçelerin Başsavcıları da katıldığı gözlendi.

Bizler CTE ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta Sayın Turan Kuloğlu'na olmak üzere kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Etiketler; TURAN, KULOĞLU,

Turan Kuloğlu'nun annesi Fatma Kuloğlu vefat etti.
3 ay 8 gün önce
Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Turan Karadağ kullandığı araç tır ile çarpıştı.
11 Ekim 2013 Cuma