KASTAMONU ve İNEBOLU ZİYARETİ

KASTAMONU ve  İNEBOLU ZİYARETİ

CİPDER Haber - 23.11.2017 Perşembe 09:01  - Bu haber 671 kere okundu.
Kastamonu E Tipi ve İnebolu M Tipi Ceza İnfaz kurumları ziyaret edildi.

Dernek Yönetim Kurulunun 02.10.2017 tarih ve 72 sayılı kararı doğrultusunda Kastamonu E Tipi ve İnebolu M Tipi Ceza İnfaz kurumlarındaki üyelerimize ve çalışanlarımıza derneğin kurulduğu günden bu yana yaptığı faaliyetler ile bundan sonraki yapacağı çalışmaları anlatmak; üyelerin taleplerini, önerilerini ve eleştirilerini yerinde almak, ayrıca Mide Kanseri olan ve tedavisi devam eden üyemiz Sabri CEBECİOĞLU’nu ziyaret etmek üzere 13 Kasım 2017 tarihinde Kastamonu’ya bir çalışma ziyareti düzenlendi.

13.11.2017 tarihinde Ankara’dan hareketle, önce Kastamonu E Tipi, daha sonra İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna giden Dernek Genel Sekreteri Behzat Demir ve Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer ziyaretlerde Kurum yöneticileri ile ön görüşmeler yaparak, daha sonra toplantı salonunda hazır olan üye ve çalışanlarımıza Derneğin misyonu ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı, Kurum yöneticilerinden ve diğer personelden, aidat ödemeleri, üye sayısının artırılması ve diğer konularda yapılacak çalışmalar için dernek kurum sorumlusuna her türlü kolaylığın sağlanması talebini iletti.

Aynı gün toplantıların bitiminde, mide rahatsızlığı yaşayan ve tedavisine evinde devam edilen üyemiz Sabri CEBECİOĞLU, Dernek Yönetim Kurulu tarafından mesai arkadaşlarının da katılımı ile evinde ziyaret edildi. Ankara’da ışın tedavisi için konaklama konusunda kendisine destek verildi.

Ziyaretlerin ardından aynı günün akşamı Ankara’ya dönüldü.

Personelimizin sorunlarını içeren rapor ilgili kurum ve kuruluşlara iletildi.
CİPDER tüm üyelerini Filistin'e yardım etmeye çağırıyor.
İnfaz ve koruma Başmemuru Ahmet Selçuk bu gün Niğde'de toprağa verilecek
Soner Bahadır'ın annesi 22 Mayıs 2018 tarihide yaşamını yitirdi.