İDARE MEMURU DUALARLA UĞURLANDI

CİPDER Haber - 11.10.2013 Cuma 21:59  - Bu haber 1540 kere okundu.
Hastaneye kaldırılan Türker Saygılı vefat etti.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde arkadaşıyla birlikte evine giderken uğradığı sopalı saldırıda ağır yaralanan Ceyhan Kapalı Cezaevi İdare Memuru Türker Saygılı (57) yaşamını yitirdi.

Pazar Mahallesi 34. Sokak'ta oturan Türker Saygılı, 3 gün önce evinin önünde arkadaşı Kemal İşdemir ile yürürken kafasına kask takan 34 yaşındaki Hüseyin İspir'in saldırısına uğradı.

Kanlar içinde yere yığılan Saygılı, önce Kadirli'deki Özel 7 Mart Hastanesi'ne kaldırıldı. Saygılı, hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Adana Numune Hastenesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Saygılı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İdare memuru Saygılıyı sopa ile öldüren Hüseyin İspir, polis tarafından yakalandı.

2 çocuk babası Türker Saygılı'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Kadirli'nin Pazar Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada gözyaşlarına boğulan Türker Saygılı'nın ailesi helallik verdi. Daha sonra Türker Saygılı'nın cenazesi, Merkez Camii'ne götürüldü. Cenaze namazına yakınları, çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı. İmam Nuh Üste'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Türker Saygılı'nın cenazesi Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ferruh Kayalı’nın annesi vefat etti
İnfaz ve Koruma Memuru kansere yenik düştü.
1 ay 25 gün önce
Palalı saldırgan görevi başındaki infaz ve koruma memurlarına saldırdı.
20 Haziran 2019 Perşembe
Kırıkkale F Tipi'nde görev yapan personelimize bir hükümlü tarafından saldırıda bulunuldu.
25 Nisan 2019 Perşembe