DİYARBAKIR D TİPİNDEN İKİ ACI HABER

CİPDER Duyurular - 09.03.2015 Pazartesi 23:40  - Bu haber 1392 kere okundu.
İki İnfaz ve Koruma Memuru kazada vefat etti

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır istikametinden gelen İnfaz ve Koruma Memuru Ünal Çakmak idaresindeki 23 FR 227 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen tırla çarpıştı.

Otomobilden çıkartılanlardan İnfaz ve Koruma Memuru Yavuz Babür’ün (27) olay yerinde öldü. Yaralılardan sürücü İnfaz ve Koruma Memuru Çakmak’ın kalbinin durduğu ancak hastanede yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğü belirtilmişti.Daha sonradan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Kazada vefat eden Babür ve Çakmak’ın Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinde İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yaptığı, hafta sonu memleketi Elazığ’a ailesini görmeye gittiği öğrenildi.

Genç yaşta vefat eden meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailesi, mesai arkadaşları ve camiamıza baş sağlığı dileriz.

CİPDER YÖNETİM KURULU

Etiketler; Diyarbakır, vefat,

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ferruh Kayalı’nın annesi vefat etti
İnfaz ve Koruma Memuru kansere yenik düştü.
1 ay 25 gün önce
Yılmaz Soydaş'ın annesi Kocaeli'nde defnedildi.
06 Kasım 2018 Salı
İnfaz ve koruma Başmemuru Ahmet Selçuk bu gün Niğde'de toprağa verilecek