CİPDER'DEN TBMM ZİYARETİ

CİPDER Haber - 30.11.2017 Perşembe 14:41  - Bu haber 421 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü makamında ziyaret etti.
30 Kasım 2017 Perşembe günü TBMM'de gerçekleşen ziyarete Genel Başkan İsmail Gül, Genel Başkan Yardımcısı Levent Preveze ile Dernek Üyesi İnfaz ve Koruma Başmemuru Enes Berksun katıldı.

Ceza infaz kurumu çalışanlarının genel sorunları ile bu sorunların çözümlerine ilişkin kanun değişikliklerine ilişkin kanun teklif taslaklarının iletildiği ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Derneğin misyonu ve faaliyetlerinin kısaca tanıtımıyla başlayan sunumda; genel idare hizmetleri sınıfı yerine emniyet hizmetleri sınıfına dahil olunması, ek göstergelerin ve tazminat oranlarının artırılması, emeklilikten sonra silah taşıma yetkisinin verilmesi, lojman sayısının artırılması, işyurtları kar paylarının adil dağıtımı gibi sosyal, ekonomik haklar konularında talepler iletildi. Bunların yanında personelin yaşadığı stres, toplumsal baskı ve bunların yansımaları konularında da neler yapılması gerektiği konularının da kısaca tartışıldığı ziyaret oldukça verimli geçti.

Terör saldırısında yaralanan Yunus Kayar için bin lira yardım yapan Sincan’da görevli şoförler büyük takdir topladı.
14 saat önce
CİPDER Yönetim Kurulu CTE Genel Müdürü Şaban Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Yunus KAYAR için yardım kampanyası düzenlendi.
Sincan 1 No'lu L Tipi personeli Mahmut Deve'nin annesi vefat etti.