CİPDERDEN ESKİŞEHİR ZİYARETLERİ

Çalışma Hayatı - 23.03.2018 Cuma 13:03  - Bu haber 569 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu Eskişehir H Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarını ziyaret etti.

Dernek Yönetim Kurulunun 06.01.2018 tarihli yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği 22 Mart 2018 tarihinde Eskişehir H Tipi ve Açık Ceza İnfaz kurumlarına birer ziyaret gerçekleştirilmiştir.

CİPDER Genel Sekreteri Behzat DEMİR ve Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu EŞER tarafından yapılan ziyaretler, kurumlarımızda görev yapan üyelerimize ve çalışanlarımıza Derneğin kurulduğu günden bu yana yaptığı faaliyetler ile bundan sonraki yapacağı çalışmaları aktarmak; üyelerin taleplerini, önerilerini ve eleştirilerini yerinde almak, ayrıca Eskişehir 1. Asliye Ceza Mahkemesinde kurumsal bir olaydan dolayı yargılanmakta olan üyeleri hakkında yapılacak duruşmaya meslektaş dayanışmasını hissettirmek adına katılma amaçlarıyla gerçekleşmiştir.

22 Mart 2018 tarihinde Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, vekâlet veren üyelerimizin savunmaları Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu EŞER tarafından yapılmıştır. Duruşma sonrası sırasıyla H Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarına gidilerek, Kurum yöneticileri, kurumdaki üyeler ve diğer çalışanlara toplantı salonunda gerekli bilgilendirme ziyareti gerçekleştiren heyet tarafından yapılmıştır. Katılımcılardan gelen öneri ve talepler alınarak yeni temsilci seçimi yapılması ile üye sayısı, aidat ödemeleri ve diğer konular hakkında taleplerin iletilmesinin ardından görüşmeler tamamlanmış, aynı gün akşamı Ankara’ya dönülmüştür.

Etiketler; cipder, eskişehir, ziyaret,

CİPDER, Ankara'da kısa süreli konaklama yapacak üyeler için farklı seçenekler sunuyor.
1 ay 3 gün önce
Kurum sınavları hazırlık platformu ile yapılan anlaşma ile indirimli üyelik imkanı sağlanıyor.
1 ay 22 gün önce
CİPDER, ceza infaz personelinin ek göstergelerinin artırılması konusundaki haklı talebini ilgili kurumlara gönderdiği yazılar ile tekrarladı.
2 ay 22 gün önce
Cipder futbol turnuvası açılış maçı ile başladı.
09 Nisan 2018 Pazartesi