CİPDER ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Çalışma Hayatı - 18.12.2017 Pazartesi 10:49  - Bu haber 1196 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu, Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzde yapılan görev değişikliklerinin ardından ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Müsteşar yardımcılığına atanan Cengiz Öner makamında ziyaret edildi. Ziyarete CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Ergeç ve Zişan Çolak ile Denetim Kurulu Başkanı Necmi Acun katıldı.

CTE Genel Müdür Yardımcılığı yapmış olduğundan kronikleşmiş sorunlarımızı iyi bilen Öner’e ziyarette ek göstergeler, tazminat oranları, hizmet sınıfı konularındaki sorunlar ile emeklilikten sonra silah taşıma ruhsat izinleri ve emeklilik kimlik kartı verilmesi konuları tekrar iletildi.

Daha sonra ziyaretler Genel Müdürlükte devam etti. Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Yapıcı, Mehmet Yılmaz ve Fatih Muşmal; Genel Başkan İsmail Gül, Başkan Yardımcısı Levent Preveze, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Ergeç ve Zişan Çolak tarafından ziyaret edildi. Tanışma ve Derneğin tanıtımından sonra teşkilatın mevcut sorunları ve çözümü konusunda bugüne kadar yapılan girişimler, ayrıca sözleşmeli personelin kadroya alınması konusundaki talep de kendilerine iletildi.

Mustafa Dikmen'in babası 2 Aralık 2018 tarihinde vefat etti.
İnfaz ve Koruma Memuru İlyas Türkmen'in babası Denizli'de vefat etti.
CİPDER, ceza infaz personelinin ek göstergelerinin artırılması konusundaki haklı talebini ilgili kurumlara gönderdiği yazılar ile tekrarladı.
İnfaz ve koruma memuru Ahmet Aslan'ın babası vefat etti.