CİPDER YÖNETİM KURULUNDAN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET

Çalışma Hayatı - 05.09.2019 Perşembe 08:24  - Bu haber 871 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.

4 Eylül 2019 tarihinde Genel Başkan İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Preveze ile Fikret Ergül tarafından yapılan ziyarette öncelikle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Uğurhan Kuş'a yeni görevinde başarılar dilendi ve hayırlı olmasi temennisinde bulunuldu. Daha sonra Bakan Yardımcısına CİPDER'in kuruluşundan bu güne yapılan faaliyetler kısaca aktarıldı ve üzerinde çalışılan konular ile çözüm bekleyen sorunlar hakkında bir rapor sunuldu.
Görüşmede özetle, hizmet sınıfının değişmesi, ek göstergelerin artırılması, emeklilikte silah taşıma hakkı verilmesi, 1 ve 3. Derece kadroya düşülebilme için gerekli düzenlemelerin yapılması, isyurdu kâr paylarının adil dağıtımı ile kurum şoförlerinin çözüm bekleyen acil sorunları üzerinde duruldu.
Görüşme sonunda Uğurhan Kuş teşkilatın yaşadığı sorunların çözümünde tüm makul önerileri dikkate alarak elinden geleni yapacaklarını belirtti.

CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Mutlu Eşer üyesinin duruşmasına katılmak üzere Bolu'ya gitti.
Osmaniye'de hükümlülerce ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik saldırı kınandı.
1 ay 24 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.
2 ay 14 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Genel Müdür Yılmaz Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Alkaç'ı makamında ziyaret etti.
3 ay 11 gün önce