CİPDER YÖNETİM KURULUNDAN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET

Çalışma Hayatı - 05.09.2019 Perşembe 08:24  - Bu haber 1251 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.

4 Eylül 2019 tarihinde Genel Başkan İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Preveze ile Fikret Ergül tarafından yapılan ziyarette öncelikle Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Uğurhan Kuş'a yeni görevinde başarılar dilendi ve hayırlı olmasi temennisinde bulunuldu. Daha sonra Bakan Yardımcısına CİPDER'in kuruluşundan bu güne yapılan faaliyetler kısaca aktarıldı ve üzerinde çalışılan konular ile çözüm bekleyen sorunlar hakkında bir rapor sunuldu.
Görüşmede özetle, hizmet sınıfının değişmesi, ek göstergelerin artırılması, emeklilikte silah taşıma hakkı verilmesi, 1 ve 3. Derece kadroya düşülebilme için gerekli düzenlemelerin yapılması, isyurdu kâr paylarının adil dağıtımı ile kurum şoförlerinin çözüm bekleyen acil sorunları üzerinde duruldu.
Görüşme sonunda Uğurhan Kuş teşkilatın yaşadığı sorunların çözümünde tüm makul önerileri dikkate alarak elinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ferruh Kayalı’nın annesi vefat etti
İnfaz ve Koruma Memuru kansere yenik düştü.
1 ay 23 gün önce
Bir süredir kanser tedavisi gören Sabri Cebecioğlu vefat etti.
1 ay 23 gün önce
Ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik disiplin soruşturmaları hakkında kitabın yeni baskısı CİPDER Yayınlarından çıktı.
1 ay 28 gün önce