CİPDER ÜYELERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

CİPDER Haber - 29.04.2019 Pazartesi 19:35  - Bu haber 129 kere okundu.
Sık sık kurum ziyaretleri yaparak üyeleriyle çalışma ortamlarında buluşan CİPDER ziyaretlerine İç Anadolu Bölgesinde devam etti.
Foto GaleriİLGİLİ FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

Üyelerini çalışma ortamlarında ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen, düşüncelerini, eleştirilerini ve önerilerini alan CİPDER, bu ziyaretler yoluyla Dernek çalışmalarını da teşkilata anlatma imkanı buluyor.

Tarsus Temsilciliğinin ardından geçtiğimiz hafta yapılan törenle Silivri Temsilciliğini açan CİPDER, 25-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Aksaray, Niğde ve Kayseri illerinde bulunan ceza infaz kurumlarını ziyaret ederek üyeleriyle ve diğer kurum çalışanlarıyla buluştu.

Yönetim Başkanı İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer’in katıldığı ziyaretlerin ilki Aksaray T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Kurum konferans salonunda Kurum yöneticilerinin ve personelin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Oldukça ilgi gösterilen ve personelin büyük bölümünün katıldığı toplantıda Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren heyet daha sonra üyelerden ve personelden gelen soruları yanıtladı. Daha sonra aynı gün Niğde’ye bir ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyarette Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli ile toplantı yapıldı. Toplantılarda Yönetim Kurulu tarafından Dernek ve çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verildi, personelin görüş ve önerileri alındı.

CİPDER heyeti ertesi gün Kayseri’de bulunan Kurumları ziyaret etti. Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yapılan Dernek tanıtım toplantısının ardından, Bünyan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsüne geçildi. İlk olarak Kayseri Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gidildi. Ardından Açık, Çocuk, T1 ve T2 Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personelinin hazır bulunduğu toplantı salonunda bir bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Önemli geribildirimlerin alındığı bu ziyaretlerden hem CİPDER Yönetimi hem de ceza infaz kurumu çalışanları oldukça memnun kaldı.

5. Olağan Genel Kurulu 14 Haziran 2019 tarihinde yapılacaktır.
Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nevzat Kara vefat etti.
Emekli olan personel için düzenlenen yemekte yöneticiler ve personel bir araya geldi.
İnfaz ve Koruma Başmemuru Mekser Nergiz yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.