CİPDER ÜYELERİNE SINAVLARA HAZIRLIKTA ÖZEL İNDİRİM

CİPDER Duyurular - 27.12.2018 Perşembe 08:08  - Bu haber 2465 kere okundu.
Kurum sınavları hazırlık platformu ile yapılan anlaşma ile indirimli üyelik imkanı sağlanıyor.
BAKANLIKSINAV.COM adresinde hizmet vermekte olan ve görevde yükselme ve unvan değişikliğine yönelik olarak, online ortamda soru çözümü, deneme sınavları, istatistiksel analizler, üyeler arasında bilgi alışverişi için sohbet alanı imkanı bulunan kamu sınavları platformundan CİPDER üyeleri indirimli olarak yararlanabilecektir.

İndirimli olarak bu imkandan yararlanmak isteyen üyelerimizin cipderpaylasim@gmail.com adresine adını, soyadını ve telefon numarasını göndermesi veya Dernek Genel Merkezini arayarak bu bilgileri vermesi yeterli olacaktır. Üyelik bilgisi teyit edilenlerin bilgileri platform yöneticilerine iletilecektir.

BAKANLIKSINAV.COM Platformu ile ayrıntılı bilgi aşağıdadır:

BAKANLIKSINAV.COM

KURUM SINAVLARI HAZIRLIK PLATFORMU

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavlarına yönelik olarak sitemizde online ortamda soru çözümü, deneme sınavları, istatistiksel analizler, üyeler arasında bilgi alışverişi için sohbet alanı bulunmaktadır.

Sitemize üyelik ücretsiz olup, site tanıtımı için 1 adet deneme sınavı ve günlük 5 adet demo soru çözümü yapılabilmektedir. Sistemde bulunan binlerce çözümlü soruyu sınırsızca çözmek için özel üye olmak gerekmektedir.

Özel üye olunması halinde sitedeki tüm çözümlü soruları sınırsızca çözebilir, "Otomatik Deneme" sistemi ile kadronuza uygun olarak sınav formatında deneme sınavı oluşturabilirsiniz. Ayrıca Türkiye Geneli Deneme Sınavı'na katılarak rakipleriniz arasındaki sıralamanızı görebilirsiniz. Deneme sınavlarında bulunan gelişmiş istatistik ile hangi konudan hata yaptığınızı tespit ederek eksik olduğunuz konulara çalışabilir, uzman kadromuz tarafından hazırlanan sorularla sınava en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.

Sınava Girilecek Unvan

Soru Sayısı

Cezaevi İkinci Müdür

Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı

İdare Memuru

Şef

Sayman

İnfaz ve Koruma Başmemuru

Memur

Öğretmen

(800 adet yüklenecektir)

NOT: Tüm unvanlardaki konulara belirtilen soru sayılarına ek olarak soru yüklemeleri devam etmektedir.

Ayrıca sitemizde Türkiye Geneli Deneme Sınavları yapılmakta olup, üyelerimiz rakipleri arasındaki sıralamalarını görerek sınava daha iyi çalışabilecektir. Deneme sınavlarının tarihleri belirlenmiş olup, sınav takvimi aşağıdaki şekildedir. Talepler doğrultusunda tarihlerde değişiklik yapılabilir.

DENEME SINAVLARI

DENEME SINAV TARİHLERİ

1. DENEME SINAVI

23 - 24 Aralık 2018

2. DENEME SINAVI

25 - 26 Ocak 2019

3. DENEME SINAVI

23 - 24 Şubat 2019

4. DENEME SINAVI

02 - 03 Mart 2019

5. DENEME SINAVI

09 - 10 Mart 2019

6. DENEME SINAVI

16 - 17 Mart 2019

NOT: "Sayman" ve "Öğretmen" unvanlarına yönelik deneme sınavlarının hazırlıkları devam etmekte olup, en kısa sürede hazırlanacaktır. Deneme sınavı hazırlandığında, tarih ve saati sitemize kayıt olan üyelerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

BakanlikSinav.com sitesinde Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavlarına yönelik CİPDER ile anlaşma sağlanmış olup, CİPDER üyesi personele verilecek indirim kodu ile üye olunması halinde özel üyelik ücretleri aşağıdaki gibidir.

Sınava Girilecek Unvan

Özel Üyelik