CİPDER TBMM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CİPDER Haber - 19.03.2018 Pazartesi 08:08  - Bu haber 398 kere okundu.
15 Mart 2018 tarihinde Adalet Komisyonu üyesi Hilmi Bilgin ziyaret edildi.
CİPDER, ceza infaz kurumu çalışanlarının sorunlarını iletmek ve bunların çözümleriyle ilgili taleplerini yinelemek üzere TBMM ziyaretlerine bir yensini daha ekledi.

Adalet Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ile görüşen CİPDER Yönetim Kurulu,  mevcut sorunların çözümü konusunda destek talep etti. Yazılı loarak sunulan talepleri tek tek sözlü olarak da dile getiren ve Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün de ceza infaz kurumu çalışanlarının refah düzeyinin artırılması ve özlük haklarının iyileştirilmesi konularında ciddi çaba sarf ettiğini ancak bazı sorunların çözümünün sadece yasa değişiklikleriyle mümkün olabileceğini beyan eden Genel Başkan İsmail Gül, "Biz hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Aynı görevin farkı aktörleri de olsak toplumun kalkınması ve refahı için aynı işi değişik yollardan yapmaya çalışıyoruz. Siz vekillerimizden bu konuda bizleri desteklemenizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarete Genel Başkan İsmail Gül, Genel Başkan Yardımcısı Levent Preveze, Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Ergeç, Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer ve Dernek Üyesi Ümit Bilgin katıldı.

CİPDER tarafından yapılan başvurulara yanıtlar gelmeye devam ediyor.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Koray Ersoy’un babası hakka yürüdü.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Savaşçı’nın annesi hakka yürüdü.
CİPDER tüm üyelerini Filistin'e yardım etmeye çağırıyor.
1 ay 4 gün önce