CİPDER SİLİVRİ TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE AÇILDI

CİPDER Haber - 22.04.2019 Pazartesi 11:30  - Bu haber 627 kere okundu.
Silivri Temsilciliği 20 Nisan 2019 tarihinde açılarak hizmete girdi.
Silivri İlçesinde hizmet verecek CİPDER Temsilciliği yapılan törenle hizmete girdi. Açılış törenine CİPDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Üye Mehmet Şirin Can, Genel Başkan Yardımcıları Zafer Baysal ve Levent Preveze, Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer, Silivri Temsilcisi Ahmet Aslan; Silivri eski Belediye Başkanı Özcan Işıklar, silivri Mlliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sultan Aşkın ve Şenol Türkyılmaz; Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Demirtaş, Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Uğur Erdoğan; İstanbul ve çeşitli illerde görev yapan üyeler ve Dernekle anlaşmalı kurum temsilcileri ile yerel basın mensupları katıldı.

Kurdela kesiminin ardından temsicilikte konuklara ve personele yönelik ikramlarda bulunuldu. Burada bir konuşma yapan Genel Başkan İsmail Gül, üyelerimizin Silivri'de bir araya gelmesi, kültürel ve sosyal etkinlerde bulunması için bu temsilciliğin önemli bir fırsat olduğunu belirtti ve tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca temciliğin hizmete girmesi konusunda büyük emekleri olan Silivri 5 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Öztürk'e, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Baysal'a, Temsilci Ahmet Aslan'a, Gökhan Yıldız'a ve Ahmet Solak'a teşekkürlerini iletti.

CİPDER'in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında basın açıklaması.
Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu şoförü Yıldırım, görevi başında yaşamını yitirdi.
Medyada kurumlarımız ve çalışanlarımız hakkında yer alan iddialar hakkında basın açıklamasıdır.
Konya'dan Alanya'ya hükümlü taşıyan ring aracı Beyşehir'de kaza yaptı.