CİPDER SİLİVRİ BAHAR FUTBOL TURNUVASI AÇILIŞI YAPILDI

CİPDER Haber - 09.04.2018 Pazartesi 13:05  - Bu haber 574 kere okundu.
Cipder futbol turnuvası açılış maçı ile başladı.
Foto GaleriİLGİLİ FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

Cipder ve Silivri Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen CİPDER Silivri Bahar Turnuvası’nın resmi açılışı 7 Nisan 2018 tarihinde Silivri Agena Spor Tesislerinde yapıldı.

Açılış törenine, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can, Genel Başkan Yardımcıları Zafer Baysal ve Levent Preveze; Yönetim Kurulu Üyeleri Olcay Numan Şuay, Ekrem Yeni, Cemal Ergeç ve Zişan Çolak, CİPDER Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer, Dernek personeli Özcan Bilen; Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Uğur Erdoğan ve kampüste görevli kurum çalışanları ile diğer misafirler katıldı.

Sunuculuğunu Olcay Numan ŞUAY’ın yaptığı açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla CİPDER Genel Başkan Yardımcısı Zafer Baysal yaptı.

Baysal konuşmasına; CİPDER Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine, turnuvaya destek veren Silivri Belediye Başkanlığına, sponsor firmalara, basın mensuplarına, misafirlere ve futbol turnuvasına katılan ve destek veren ceza infaz kurumları çalışanlarına hoş geldiniz diyerek başladı.

Turnuva hakkında kısa bir bilginin ardından, Baysal’ın geçtiğimiz aylarda basılan Yıpranmış Yıllar adlı şiir kitabında da yer verdiği “Benim Silivrim” adlı şiirini okuması açılışa ayrı bir renk kattı.

Daha sonra CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül bir konuşma yaptı. Derneği tantıcı kısa bilginin ardından birlik ve beraberliğin önemine değinen Gül, sporun bu birlikteliğe katkı yapan etkinliklerden biri olduğunu ve bu inançla Derneğin kurulduğu günden bu yana birçok spor kulübünü desteklediğini belirterek futbol turnuvasına destek veren Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar’a ve futbol turnuvası komitesine teşekkür etti.

CİPDER Genel Başkan Yardımcısı Zafer Baysal tarafından futbol turnuvasına maddi ve manevi destek veren Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar’a günün anlam ve önemini belirten bir forma hediye edilmesini ardından Işıklar da bir konuşma yaptı.

Cipder’in sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde her zaman yanında olduklarını vurgulayan Işıklar, yapılan bu tür etkinliklerin hem Silivri halkının cezaevine karşı olan ön yargıları yok eden ve düzgün bir imaj çizmesine yardımcı olan bir etkisi olduğunu belirtti. Silivri halkı ve yerel yönetimle çok iyi ilişkiler kurulduğunu da dile getiren Işıklar, buna önemli katkısı olan Derneğe ve özellikle de Zafer Baysal’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar ve CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül’ün orta saha çizgisinde yaptığı başlangıç vuruşuyla karşılaşmalar başladı. İlk maçı Siverek Spor ile A Vardiyası takımları yaptı.

25 takım ve 320 oyuncunun katıldığı turnuvanın yaklaşık iki ay sürmesi planlanıyor. 13 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak kupa töreninin ardından birinci olan takım, İzmir’de aynı tarihlerde yapılan futbol turnuvası birincisi ile Ankara’da karşılaşacak.

Açılış boyunca Yıldız TV, Silivri Belediye Başkanı, CİPDER Genel Başkanı, CİPDER Genel Başkan Yardımcısı ve futbolcularla röportaj yaptı. İkramların ardından program sona erdi.

cipder63.jpg" width="633" height="354" alt="" />

Etiketler; cipder, silivri,

Cipder futbol turnuvası açılış maçı ile başladı.
3 ay 7 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Eskişehir H Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarını ziyaret etti.
3 ay 24 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu CTE Genel Müdürü Şaban Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
12 Ocak 2018 Cuma
Huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde yapılan bu girişim, felaketin fitilini ateşlemekten başka bir şey değildir.
07 Aralık 2017 Perşembe