CİPDER KURUM ZİYARETLERİNE ANKARA'DA DEVAM ETTİ

CİPDER Haber - 10.04.2019 Çarşamba 13:42  - Bu haber 457 kere okundu.
Cipder Yönetim Kurulu Ankara'daki kurumlara çalışma ziyaretinde bulundu.
Foto GaleriİLGİLİ FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!
CİPDER üyeleri ve diğer Ceza infaz kurumu çalışanlarını çalışma ortamlarında ziyaret etmek, onların görüş ve önerilerini yerinde almak üzere kurulduğu günden bu yana kurum ziyaretleri gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda CİPDER Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde yer alan T Tipi Kapalı ile Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarına birer ziyaret gerçekleştirildi.

Kurumlarda personel ile toplanılar yapılarak onlara derneğin yapısı, çalışmaları ve yürütülen faaliyetlerin sosyal, ekonomik ve hukuki nitelikleri hakkında bilgiler aktarıldı. Genel Başkan İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can ve Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer'in katılımyla düzenlenen toplantıda ayrıca hazır bulunan personelin görüş ve önerileri alındı, soruları yanıtlandı.

Daha sonra olağan yönetim Kurulu toplantılarının da yine bu kurumlarda gerçekleştirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Mutlu Eşer üyesinin duruşmasına katılmak üzere Bolu'ya gitti.
Osmaniye'de hükümlülerce ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik saldırı kınandı.
1 ay 24 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.
2 ay 14 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Genel Müdür Yılmaz Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Alkaç'ı makamında ziyaret etti.
3 ay 11 gün önce