CİPDER KURUM ZİYARETLERİNE ANKARA'DA DEVAM ETTİ

CİPDER Haber - 10.04.2019 Çarşamba 13:42  - Bu haber 201 kere okundu.
Cipder Yönetim Kurulu Ankara'daki kurumlara çalışma ziyaretinde bulundu.
Foto GaleriİLGİLİ FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!
CİPDER üyeleri ve diğer Ceza infaz kurumu çalışanlarını çalışma ortamlarında ziyaret etmek, onların görüş ve önerilerini yerinde almak üzere kurulduğu günden bu yana kurum ziyaretleri gerçekleştirmektedir.

Bu kapsamda CİPDER Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde yer alan T Tipi Kapalı ile Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarına birer ziyaret gerçekleştirildi.

Kurumlarda personel ile toplanılar yapılarak onlara derneğin yapısı, çalışmaları ve yürütülen faaliyetlerin sosyal, ekonomik ve hukuki nitelikleri hakkında bilgiler aktarıldı. Genel Başkan İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can ve Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer'in katılımyla düzenlenen toplantıda ayrıca hazır bulunan personelin görüş ve önerileri alındı, soruları yanıtlandı.

Daha sonra olağan yönetim Kurulu toplantılarının da yine bu kurumlarda gerçekleştirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Genel kurulun ardından Cipder yönetim kurulu görev dağılımı belli oldu
CİPDER 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.
Palalı saldırgan görevi başındaki infaz ve koruma memurlarına saldırdı.
Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumunda görevli İKBM Nimet Barik uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.