CİPDER HUKUKİ YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

CİPDER Haber - 06.11.2019 Çarşamba 15:58  - Bu haber 82 kere okundu.
CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Mutlu Eşer üyesinin duruşmasına katılmak üzere Bolu'ya gitti.
Kurulduğu günden bu yana bütçe imkânları ölçüsünde üyelerine maddi ve manevi daima destek olan CİPDER, üyelerine yönelik yardımlarına devam ediyor.

Sayısız üyesine hukuki destek veren CİPDER, Bolu’da bu desteğine devam ederek üyelerinin zor günlerinde yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bolu’da görev yapmakta olan Dernek üyesi hakkında Bolu 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın 04/11/2019 tarihli duruşmasında Dernek Hukuk Danışmanı Av. Mutlu Eşer de hazır bulunarak duruşmaya katıldı.

Duruşmadan sonra CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Avukat Mutlu Eşer Bolu’da bulunan ceza infaz kurumları ziyaret ederek üyeleriyle buluştu. Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumlarında üyeleriyle ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen CİPDER Yöneticileri hazır bulunanlara Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, personelin sorunlarını dinledi, istek ve önerilerini alarak görüş alış verişinde bulundu.

Osmaniye'de hükümlülerce ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik saldırı kınandı.
1 ay 24 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.
2 ay 14 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Genel Müdür Yılmaz Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Alkaç'ı makamında ziyaret etti.
3 ay 11 gün önce