CİPDER HUKUKİ YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

CİPDER Haber - 06.11.2019 Çarşamba 15:58  - Bu haber 274 kere okundu.
CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Mutlu Eşer üyesinin duruşmasına katılmak üzere Bolu'ya gitti.
Kurulduğu günden bu yana bütçe imkânları ölçüsünde üyelerine maddi ve manevi daima destek olan CİPDER, üyelerine yönelik yardımlarına devam ediyor.

Sayısız üyesine hukuki destek veren CİPDER, Bolu’da bu desteğine devam ederek üyelerinin zor günlerinde yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bolu’da görev yapmakta olan Dernek üyesi hakkında Bolu 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın 04/11/2019 tarihli duruşmasında Dernek Hukuk Danışmanı Av. Mutlu Eşer de hazır bulunarak duruşmaya katıldı.

Duruşmadan sonra CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Avukat Mutlu Eşer Bolu’da bulunan ceza infaz kurumları ziyaret ederek üyeleriyle buluştu. Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumlarında üyeleriyle ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen CİPDER Yöneticileri hazır bulunanlara Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, personelin sorunlarını dinledi, istek ve önerilerini alarak görüş alış verişinde bulundu.

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ferruh Kayalı’nın annesi vefat etti
İnfaz ve Koruma Memuru kansere yenik düştü.
1 ay 23 gün önce
Bir süredir kanser tedavisi gören Sabri Cebecioğlu vefat etti.
1 ay 23 gün önce
Ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik disiplin soruşturmaları hakkında kitabın yeni baskısı CİPDER Yayınlarından çıktı.
1 ay 28 gün önce