CİPDER 5.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

CİPDER Haber - 23.06.2019 Pazar 16:41  - Bu haber 601 kere okundu.
CİPDER 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.
 Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CİPDER) yeni yönetim organlarının belirlendiği 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22 Haziran'da Ankara’da yapıldı.

Genel Kurul’da CİPDER'in  son üç yıllik faaliyetleri,  mali rapor ve denetim raporu sunuldu ve Yönetim Kurulu’nun ibrası gerçekleşti. Ardından gelecek üç yıla ait tahmini bütçesi ve gerekçesi sunuldu.

Yönetim Kurulu ibrasınin ardından CİPDER'in 5. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurul üyelikleri için seçim de yapıldı.

CİPDER'in Yönetim Kurulu Başkanlığına Ankara Eğitim Merkezi öğretim görevlisi İsmail Gül yeniden seçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Emekli Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Behzat Demir, Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Saymanı Mehmet Şirin Can, Silivri 5.Nolu Ceza İnfaz kurumu İnfaz ve Koruma Memuru Zafer Baysal,Tarsus Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz ve Koruma Memuru Cem Alemdar Albayrak, İsyurtları Kurumu Öğretmeni Levent Preveze, emekli Ceza İnfaz kurumu Müdürü Ali Şanoğlu, Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumunda görevli İnfaz ve Koruma Başmemuru Ekrem Yeni, Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İdare Memuru Ahmet Pekesen,  Ödemiş T Tipinde gorevl İnfaz ve Koruma Başmemuru Ömer Battal ve Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu şoförü Fikret Ergül seçildi.

CİPDER Başkanı İsmail Gül, başkanlığa yeniden seçilmesi nedeniyle yaptığı teşekkür konuşmasında,Genel kurula katılmak üzere farklı illerden ve farklı kurumlardan gelen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasıni temenni eder, yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyesi meslektaşımıza başarılar dilerim.

Etiketler; CİPDER, GENEL KURUL, ,

CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Hukuk Danışmanı Mutlu Eşer üyesinin duruşmasına katılmak üzere Bolu'ya gitti.
Osmaniye'de hükümlülerce ceza infaz kurumu çalışanlarına yönelik saldırı kınandı.
1 ay 24 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret etti.
2 ay 14 gün önce
CİPDER Yönetim Kurulu Genel Müdür Yılmaz Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Alkaç'ı makamında ziyaret etti.
3 ay 11 gün önce